Restauranter nær Trollstigen

Bestilling

Trollstigen Gjestegård

Trollstigen Gjestegården ligger ved foten av Trollstigen med flott utsikt mot Stigfossen og omkring liggende fjelltopper. Hytter, camping med plass for bobiler, kafé med 400 sitteplasser, suvenir- butikk, grillplass og lekeplass.

_
Mer informasjon

Trollstigen Kafé

På toppen av de krappe svingene som smyger seg opp fra Isterdalen finner du Trollstigen Kafé i ny prakt. Det nye servicebygget inneholder både kafé, suvenirbutikker med lokal husflid, toaletter, parkering, vakre vannspeil, samt broer og stier til utsiktsramper. Arkitektur i ver-densklasse i nært samspill med naturen.

_
Mer informasjon

Bestilling:

Vi har mange års erfaring i å gi høy standard måltider og kundeservice i hjertet av Trollstigen. Dette gjør oss til det beste alternativet for bussgrupper, a la carte og kaffepauser.
I tillegg til deilige buffeer og måltider, serverer vi også te, kaffe, snacks og kaker hele dagen med gode priser.
Vi har over fire hundre sitteplasser og dyktig personell til å ta godt vare på deg under ditt besøk. Restaurantene har flere stuer som kan bli reservert til din gruppes privatselskap, konferanser eller møter. Hvis gruppen har noe spesifikke krav, kan du gjerne kontakte oss og vi vil gjøre vårt beste for å tilfredsstille deg. Ikke nøl med å be oss om prislisten.
Hvis du ønsker å gjøre en bestilling er det å bare fylle ut skjemaet nedenfor eller sende oss en e-post til:
booking@trollstigen.no