Butikker

Trollstigen Gjestegard

Gjestegården ligger i Isterdalen, i fantastisk natur ved foten av Trollstigen. Hvis du er sulten på typisk norske produkter er dette det perfekte stedet. Er du på besøk i Norge kan du få TAXFREE rabatt hvis du handler for mer en 315 Norske kroner.
Du kan vandre i våre butikker fylt med suvenirer og Norsk design. Vi har gensere, hatter, capser, sokker og t-shorter. Vi har blant annet lokalt produsert syltetøy, reinsdyrpølser og nydelige elgepølser. Bortsett fra pølser har vi mest av alt troll i alle varianter, slik sømmer seg når du besøker Norges Trollrike(!)
Vi har også mange andre typiske Norske produkter. Finn frem dine egne smykker, kopper, dukker, skinn, oste-høvler og serviser. Alt til helt utrolige priser.

Trollstigen Kafe

Toppen av Trollstigen er det perfekte stedet å se den utrolige skjønnheten av dalen og dens veier. Her vil du finne en svært moderne bygning med en annen av våre suvenirbutikker. Inne kan du sette pris på det omkringliggende landskapet i alle vinkler. Vi har også en rekke norske suvenirer, for eksempel et stort utvalg av troll, bøker om området og lokale historier, klær for å hjelpe deg med det norske været og du kan til og med smake litt av Trollstigen! For de som liker det naturlige liv, her kan du kjøpe våre berømte reinsdyr eller geiteskinn til å dekorere huset med. Det er Trollstigen på sitt beste!